Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

0

Bursa ilinde son yıllarda yapılan yeni konut sayısında oldukça büyük bir artış yaşanmaktadır. Durum böyle olunca Bursada doğalgaz projesi çizimi oldukça yaygın bir şekilde yapılmaktadır. Genel olarak iki farklı şekilde proje çizimi yapılmaktadır. Bunlar yenileme ve abonelik proje çizimleridir.

Her iki proje çizimi de alanında tecrübeli makine mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca çizim sırasında kullanılan tekniklerde, kalite standartlarına uygun bir şekilde yapılmaktadır. Proje çizimleri tamamen Auto Cad adlı çizim programı ile yapılmaktadır. Bu sayede projelerin her yerde geçerliliği bulunmaktadır. Ayrıca onay süreleri hızlanmaktadır.

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi Fiyatları

Bursa’da doğalgaz proje çizimlerinin fiyatları bazı etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Ancak genel olarak Bursada doğalgaz projesi çizimi diğer iller ile kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlara sahiptir. En çok çizimi yapılan doğalgaz projeleri abonelik projeleridir. Bu nedenle fiyatları bir nebze diğer projelere göre daha uygundur. Ayrıca bazı ek hizmetin alınması ile fiyatlarda indirim yapılmaktadır.

Örneğin proje çiziminin ardından tesisat işlemlerinin de aynı firma tarafından alınması ücretleri azaltacaktır. Öte yandan malzemelerin de aynı firmadan alınması ücretlerde bir miktara indirim yapılmasını sağlayacaktır. Modigaz Mühendislik günümüz itibariyle geniş kapsamlı bir şekilde bu tarz hizmetlerin sunulması konusunda her zaman sorumluluk üstlenmektedir.

Bursada Doğalgaz Projesi Çizimi

Bursada Doğalgaz Projesi Çizim Aşamaları

Elektrik proje çizim aşamalarının nerdeyse aynısı doğalgaz proje çizimleri içinde geçerlidir. Bursada doğalgaz projesi çizimi toplamda 5 aşamadan oluşmaktadır. İlk olarak proje çizilmesi gereken konuta gidilerek ölçü ve keşif işlemleri yapılır. Bu işlem tamamen ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Ardından ise ölçülere uygun olarak bir çizim taslağı oluşturulur. Bu taslağa göre müşterilerin istekleri doğrultusunda malzeme seçimi yapılır.

Tüm bu işlemlerden sonra ise proje çizimine geçilir. Yaklaşık olarak çizim işlemi 1 ile 3 iş günü arasında çizilmektedir. Bu süre konut ölçülerine göre değişiklik göstermektedir. Proje çizimi tamamlanınca ilde ki dağıtıcı firmaya onay işlemi için verilir. Onay alındıktan sonra tesisata başlanmaktadır. Modigaz Mühendislik son zamanlarda Bursa’da bu tür hizmetlere profesyonel çözümler sunabilen bir firma olarak ön plana çıkmaktadır.

Modigaz Mühendislik Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın