Bursa Kombili Kalorifer Tesisatı Projesi

0

Bursa kombili kalorifer tesisatı projesi profesyonel düzeyde sunulan bir işlemi kapsamaktadır. Ülkemizde çoğu şehre doğalgaz hizmetinin gelmesi ile kombi bağlantı işleri hız kazandı. Herkesin aradığı niteliklere uygun kombiler evlere takılmaya başlandı. Ancak kombi takılması hafife alınacak bir iş değildir. Proje çizimi ve mühendislik hizmeti ister. Bursa kombili kalorifer tesisatı projesi deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yapılmalıdır.

Doğalgaz kullanımı özenli şekilde yapılması gereken bir iştir. Tesisatta meydana gelen ufak bir kaçak bile ciddi sonuçları meydana getirebilir. Bu sebeple işinde uzman bir ekip tarafından yapılıyor olması gerekir. Yapılan bütün projeler ve kurulumlar devlet tarafından denetlenir. Kombi ve kalorifer tesisatının kurulumunda verilen kurallara uyumak önemlidir. Kurulum sonrasında kullanım pratik olacaktır.

Bursa Kombili Kalorifer Tesisatı Projesi

Bursa Kombili Kalorifer Tesisatı Projesi Hizmeti

Doğalgaz kurulumu yapabilmek ve bunu rahatça kullanabilmek için proje çizimi ihtiyacı vardır. Tesisat döşenmeden önce doğalgaz kullanımı imkânsızdır. Doğalgaz tesisatının kurulması için Bursa kombili kalorifer tesisatı projesi mutlaka olmalıdır. Tesisatın kurulumu projeye göre yapılır. Projede belirtilen yerlere gerekli olan malzemeler kullanılır. Hangi yere, ne kadar ölçüde malzeme kullanılacağı yine proje kapsamında yer alır. Tesisat projesi her şeyin önkoşulu niteliğindedir. Çizilen proje gerekli kurum tarafından onay almalıdır. Çizim ve onay olmadan yapılan tesisat kurulumu hiç bir anlam taşımaz.

Bursa Kombili Kalorifer Tesisatı Projesi

Proje Çizimi ve Onayı İçin Gerekli Süre

Proje yönetmelik ve şartnameye uygun şekilde hazırlanmalıdır. Görselliği ön planda olan Bursa kombili kalorifer tesisatı projesi müşteriye gösterildikten sonra kurum onayına sunulur. Yetkili kurumun mühendisleri doğalgaz tesisat projesini inceledikten sonra onay için imza verirler. Projenin çizim süresi çalıştığınız firmanın hızına göre değişir. Kuruma sunulan projenin onayı için gerekli süre yaklaşık 3-4 gündür.

İlk kez kombi takılacak mekânda proje yapılması şarttır. Yapılan projeye göre tesisat döşenir. Ancak herhangi bir nedenden dolayı kombiniz arızalanır ve değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kombinizi değiştirdiğinizde tekrar proje çizimi zorunlu değildir. Modigaz Mühendislik günümüz itibariyle bu tarz hizmetlerin yüzde yüz müşteri memnuniyeti merkezinde hayata geçirilmesi konusunda iddialı bir hizmete imzasını atmaktadır.

 

Modigaz Mühendislik Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın