Bursa Doğalgaz Projesi Çizim Ücretleri

2

Proje çizimleri bazı kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak Bursa doğalgaz projesi çizim ücretleri her yıl enflasyon miktarına göre belirlenmekte ve yıl boyunca belirlenen taban fiyatlarına göre çizilmektedir. Belirlenen fiyatın altında proje çizilmemektedir.

Günümüz enflasyon koşullarına bakıldığında proje çizim ücretleri her yıl bir önceki yıla oranla daha fazla artmaktadır. Ayrıca projeyi çizen firmanın sertifikalarına ve uzmanlıklarına göre de ücretler değişebilmektedir. Öte yandan proje çizimlerinde sıra olması durumda ek bir ücret ödeyerek de daha hızlı bir şekilde proje çizimini gerçekleştirebilirsiniz.

Bursa Doğalgaz Projesi Çizim Ücretleri

Bursa Doğalgaz Projesi Çizim Ücretleri Nasıl Belirlenir?

Doğalgaz projeleri genel olarak iç tesisat ve tadilat olmak üzere iki ayrı kısma ayrılır. Her birinin proje çizim fiyatları birbirinden farklıdır. Genel olarak doğalgaz iç tesisat proje çizim ücretleri tadilat doğalgaz proje çizimlerine göre daha pahalıdır. Ayrıca Bursa doğalgaz projesi çizim ücretleri, projede ki daire sayısı, kombi sayısı, mutfak ve banyo bağlantıları gibi durumlar ile orantılıdır. Yani tesisat yapılacak daire sayısı ne kadar fazla ise projenin ücreti de o kadar yüksek olacaktır.

Müşterilerin isteğine göre sıcak su gibi isteklerde ücreti arttıran diğer unsurlardandır. Çünkü çoğu doğalgaz projesi sadece ısınma tercihli çizilmektedir. Bursa’da doğalgaz projesi çizimi konusunda profesyonel düzeyde bir hizmet almayı isterseniz, firmamız en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkacaktır. Burada firma tercihlerini alanında uzman olan firmalardan yana kullanmak akıllıca kazanımları da beraberinde getirecektir.

Bursa Doğalgaz Projesi Çizim Ücretleri

Bursa Doğalgaz Tadilat Projesi Çizim Ücretleri

20 yıl ve üstünde ki binalarda tadilat projesi ile doğalgazın yenilmesi şarttır. Ayrıca doğalgaz tesisatında bir arıza olması durumunda da tadilat projesinin çizilmesi ve tesisatın yenilenmesi gerekmektedir. Bu işlem genel olarak daire bazlı çizimlerden oluşmaktadır. Bu nedenle nispeten uygun fiyatlarda projesi çizilmektedir.

Bursa doğalgaz projesi çizim ücretleri tadilat projelerinde, dairenin kombi ve petek arıza duruma göre değişmektedir. Ayrıca bu proje çiziminde ücretleri değiştiren en önemli unsur konut sahibinin kombi tercihidir. Ayrıca doğalgaz tesisatının arıza noktası da ücretleri değiştirmektedir. Ancak genel olarak su kanallarında arızalanmalar olmaktadır.

Modigaz Mühendislik Bursagaz Yetki No: 2000378

 

 

2 Yorumlar
  1. […] Bununla birlikte mühendisler en uygun şekilde malzeme ve döşeme noktalarını ayarlanmaktadır. Bursa doğalgaz projesi ücreti açısından oldukça avantajlı bir bölgedir. Mühendisler çizimleri tamamladıktan sonra […]

  2. […] ve yönetmeliğe uygun olması için keşif işlemleri ve proje çizimleri önceliklidir. Bursagaz yetkili firma doğalgaz tesisatı kurulum personelleri doğru ekipmanları kullanarak profesyonel hizmet verirler. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın