Bursa Doğalgaz Tesisatı Firmaları

1

Yetkili Bursa doğalgaz tesisatı firmaları ilk defa gaz açtırma işlemi yapacak kişilere yardımcı olmaktadırlar. Doğalgaz hattı döşenecek her evin veya iş yerinin projeye ihtiyacı vardır. Kombi taktırmak isteyen ev sahipleri başvuru yapmalı ve keşif, kontrol gibi ücretleri ödeyerek ilk gaz açılımını gerçekleştirmelidir. Daha sonra gelecek kiracılar içinse bu zorunluluk yoktur. Onlar saat ücreti ödeyerek doğalgaz kullanmaya devam edebilirler.

Firma Seçerken Dikkat Edilecekler

Projenizin hızlıca onaylanması ve sorunsuz bir şekilde sürecin tamamlanması için seçtiğiniz firmanın Bursagaz sertifikası olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Sizin projenizle ilgilenen kişi konusunda deneyimli bir mühendis, tekniker seviyesinde diplomaya sahip bir çalışan olmalıdır. Bu noktada doğrudan mühendislik firmaları ile çalışmak çok daha avantajlı olacaktır. Bursa doğalgaz tesisatı firmaları tercihlerinde dikkat etmeniz beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

Bursa Doğalgaz Tesisatı Firmaları

Yetkili Firmaların Verdikleri Hizmetler

Doğalgaz projesi konusunda uzman olan firmalarla çalışmak çok daha güvenli bir şekilde kombinizi kullanmanızı sağlayacaktır. Birçok firma müşterilerine ücretsiz keşif imkânı sunmaktadır. Bursagaz’a başvuru işlemlerinde de müşterilerine yardımcı olarak onların işlerini kolaylaştırmaktadırlar. Bu konularda insanların hassas olduklarını bildiklerinden dolayı tesisat çekildikten sonra son kontrollerini yapıp size mutlu yuvanız sıcacık yaşama imkânı sağlarlar.

 Doğalgaz Çizimi Kaç Gün Sürer?

Genelde uzman firmalar çok kısa süreler içinde çizimi yapıp Bursagaz’a göndermektedirler. Bu noktada tam bir süreden söz etmek doğru değildir. Projelendirme mekanını genişliğine ve firmanın o an ki yoğunluğuna göre değişmektedir. Proje gönderildikten sonra da Bursagaz eğer bir uyumsuzluk görmezse 4 ila 5 işgünü içinde onay vermektedir. Yani firmanızı doğru seçerseniz 1 hafta içinde doğalgaz kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bursa Doğalgaz Tesisatı Firmaları

Doğalgaz Çiziminde Kontrol Aşaması Nasıl Olur?

Proje çizimi yapılırken son aşama kontrollerin yapıldığı aşamadır. Bursa doğalgaz tesisatı firmaları yaptıkları keşiflerde not aldıkları detay noktaları çizimlerine ekler ve boruların çaplarını kontrol ederek değişmesi gereken noktaları belirler. Böylece gaz basıncı doğru şekilde ayarlanmış, aksama olmayan bir proje elde edilir. Son olarak kontrol raporu çıkarılır ve proje onaylanması için Bursagaz’a gönderilir.

Modigaz Bursagaz Yetki No: 2000378

1 yorum
  1. […] sıkıntı yaşamak kaçınılmazdır. Bu konuda da firmalardan destek almak mümkündür. Eğer Bursada doğalgaz tesisatı yapan firmalar hakkında bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişim […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın