Bursa Doğalgaz Proje Fiyatları

0

Evlere doğalgaz çektirmenin adımlarından biri de proje çizimidir. Doğru projenin yapılmaması durumunda tesisatın yapılmasına izin verilmez. Bursa doğalgaz proje fiyatları ve diğer ayrıntıları hakkında merak edilen konular vardır. Öncelikle proje fiyatlarının bazı durumlarda değişkenlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Çalışmanın yapılacağı alanın metrekaresi, çizimle beraber yapılmasını istediğiniz diğer hizmetler göz önüne alınarak fiyat belirtilir.

Bursa doğalgaz proje fiyatları yetkili firma ve dağıtım şirketine göre de farklılık gösterebilir. Daha net bir fiyat bilgisi almak için, hizmet alacağınız firmayı aramanız yeterlidir. Firmaların çoğu ücretsiz keşif yaparak, size son fiyatı bildirecektir. Modigaz Mühendislik tam da talebinize uygun bir şekilde hizmet almanız noktasında profesyonel hizmetleri sizlerle buluşturmaktadır.

Bursa Doğalgaz Proje Fiyatları

Bursa Doğalgaz Proje Çizimi

Eğer doğalgaz tesisatı olmayan bir yerde yaşıyorsanız veya yeni taşındıysanız, ilk olarak projeye ihtiyacınız vardır. Bu nedenle sertifikalı bir firmaya tesisat projesi çizdirmelisiniz. Ayrıca var olan projeyi değiştirmek istiyorsanız, bunun için de yeni bir çizim yaptırmanız gerekir. Bu çizimler ancak şehrin doğalgaz dağıtım şirketine bağlı firmalar tarafından yapılabilir.  Modigaz Mühendislik Bursa doğalgaz proje fiyatları konusunda ayrıcalıklı bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

Sertifikası olan bu firmaların uzman makine mühendislerinin çizdiği projeler, dağıtım şirketinin onayına sunulur. Proje çizimleri, belirli programlar kullanılarak bilgisayardan yapılırlar. Son olarak çizimde bulunması gereken tüm detaylar ayrıntılı bir biçimde incelenerek onaylanır. Siz de Bursa doğalgaz proje çizimi konusunda Modigaz Mühendislik sayesinde ayrıcalıklı bir hizmet alabilirsiniz!

Bursa Doğalgaz Proje Fiyatları

Doğalgaz Tesisatı ve Proje Süreci

Doğalgaz tesisatı olmayan ya da ocak, kombi boru hattında değişiklik yapmak isteyen kişiler vardır. Bu kişiler istedikleri işlemi yaptırmak için öncelikle proje çizimi yaptırmalı ve onaylanmasını beklemelidir. Bu sistemde sürecin işleyişi şöyledir. Öncelikle şehrin doğalgaz dağıtım şirketine bağlı bir firma ile görüşülür. Firma bünyesindeki mühendisler dairede keşif yaparak gerekli ölçüleri alır. Bu sırada Bursa doğalgaz proje fiyatları da belirlenir. Alınan ölçüler doğrultusunda proje çizimi yapılarak doğalgaz dağıtım şirketinin onayına sunulur. Detaylı incelemelerle beraber proje uygunluğu ve sızdırmazlık testleri yapılır. Eğer bir sıkıntı yoksa proje onaylanır. Artık daireye tesisat uygulaması yapılabilir ve doğalgaz saati alınabilir. Modigaz Bursagaz Yetki No: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın