Bursa Hermetik Kombi Tesisatı

0

Bursa hermetik kombi tesisatı konusunda yoğun bir seviyede bir talebin bulunduğu bir kentimizdir. Çalışma prensiplerine göre üçe ayrılan kombiler, bacalı, hermetik ve yarı hermetik olarak isimlendirilmektedir. Ayrıca ateşleme sistemlerine bakarak elektronik ateşlemeli ve pilot alevli olarak ikiye ayrıldığını söylemek mümkündür.

Cihazların birbirinden ayrılmasını sağlayan özellikleri vardır. Teknik özellikleri aynı olsa da teknolojik gelişmelerle birleştirilen ilave nitelikler bu farklılaşmayı doğurmaktadır. Bursa Hermetik kombi tesisatı kapsamında bina bacalarına ihtiyaç yoktur. Evin dışarıya açılan herhangi bir yerine monte edilebilir. Bu yönüyle pratiklik sağlar.

Ortamdaki havayı tüketmeyen ve baca çekiş sorunları yaşatmayan bu ürünler havayı da kirletmez. Mekanda hangi çeşidin kullanılması gerektiğini ise bina standartları belirler. Bu cihazlar yanmak için gereken taze havayı özel baca borusuyla dışarıdan alır.

Aynı şekilde özel baca borusu ile atık gazı dışarı atar. Bu tür sistemlerin her zaman konforlu bir kullanım özelliğine sahip olduğunu ifade edebiliriz. Özellikle alanında uzman olan bir firmadan tesisat hizmeti de alacak olursanız hermetik kombilerden oldukça memnun kalabilirsiniz.

Bursa Hermetik Kombi Tesisatı

Bursa Hermetik Kombi Tesisatı Özellikleri

Monte edildikleri yerle ilgili bir sınırlama olmaması nedeniyle Bursa hermetik kombi tesisatı geniş bir yer tutar. Normal baca kanalı kullanılmadığı için dış ortama açık balkona koyulabilir. Fakat kapalı bir dolap içinde olması koşulu vardır. Cihazlar olduğunca dış duvara yakın olarak monte edilmelidir.

Herma-etik Kombi Tesisatının Yapılamayacağı Yerler

Halk arasında yoğuşmalı olmayan kombi olarak da geçen bir cihazın en önemli özelliği kullanıldığı mekanın havasından bağımsız çalışıyor olmasıdır. Binalardaki genel kullanım niteliği taşıyan merdiven boşlukları, aydınlıklar ve koridor gibi yerlere monte edilmemesi gerekir. Ayrıca baca duvarları üzerine de konumlandırılmamalıdır. Bir fırın ya da ocak üzerine montesi de mümkün değildir.

Bursa Hermetik Kombi Tesisatı

Cihazın kullanılacağı yerde donma tehlikesinin olmaması önemli bir husustur. Ayrıca ortamda asit buharı da olmamalıdır. Patlayıcı maddelerin bulunduğu yerlerde de Bursa hermatik kombi tesisatı yapılmaması gerekiyor. Dar saçak araları, asansör boşlukları, binalar arasındaki avlulara ve doğrudan rüzgar direnci olan yerlere de verilmez.

Tesisat işlemleri teknik şartnamelere uygun bir şekilde yapılmalıdır. Kullanılacak malzemeler de TSE belgeli olmalıdır. Modigaz kombi tesisatı konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Modigaz Bursagaz yetki no: 2000378

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hemen Arayın